Inschrijven voor danslessen

Inschrijven voor de danslessen doet u eerst online. Dit kan door te klikken op de inschrijvingsmodule op de homepage.
U vult het inschrijvingsformulier volledig in en selecteert de dansles waarvoor u inschrijft. Per leerling dient u een aparte inschrijving aan te maken. Gelieve er op te letten dat alle gegevens correct worden ingevuld.

Na de inschrijving krijgt u van ons een bevestigingsmail met alle praktische informatie op een rij.

Inschrijvingen via sms, telefoon, email, … zijn niet geldig.

Voorinschrijvingsdagen dansjaar 2019-2020

Elke dansjaar organiseren we reeds een voorinschrijvingsdag op het einde van het dansjaar. Je kan dan reeds inschrijven voor het nieuwe dansjaar. Je kan enkel cash betalen en krijgt dan een korting van 10 euro. Vergeet niet eerst online in te schrijven via de website!

Voorinschrijvingsdag nieuw dansjaar 2019-2020: maandag 27 mei 2019  van 17u tot 18u30.

De voorinschrijvingsdag gaat door in het Gemeentelijk Sportcentrum, Kasteellei 67, 2110 Wijnegem.

Inschrijvingsdagen dansjaar 2019-2020

Inschrijven doet u eerst online via de website! Tijdens de inschrijving- en pasdagen kan u dan langskomen voor de betaling van het lesgeld en het passen van de uniformen. Ook staan we klaar om nieuwe gezichtjes te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

  • donderdag 5 september 2019 van 16u30 tot 18u30 te Wijnegem
  • zaterdag 7 september 2019 van 10u tot 13u te Wijnegem

Pasdagen dansjaar 2019-2020

Tijdens de inschrijvings- en pasdagen in september hebben wij alle pasmodelletjes bij van de uniformen.
Nieuwe inschrijvingen kunnen tijdens deze dagen langskomen om te passen indien u graag wil gebruik maken van deze pas- en bestelservice. Wij noteren de correcte maten. U betaalt ook uw bestelling. De eerste dansles ligt het materiaal voor u klaar.
Leerlingen waarvan de kledij te klein is geworden of aan vervanging toe is, komen ook tijdens deze dagen passen.
Leerlingen die eerst een proefles willen volgen, maar toch graag gebruik maken van onze pas- en bestelservice komen ook tijdens de pasdagen passen zodat wij reeds jouw maten hebben voor de bestelling bij verdere inschrijving.

Na de pasdagen beschikken wij niet meer over de pasmodellen van balletmateriaal en zijn bestellingen via de dansschool niet meer mogelijk. Voor de aankoop van de danskledij (collant, flats, maillot, haarlint) verwijzen wij u door naar balletwinkel Charpentier, Nationalestraat 134, 2000 Antwerpen.

Indien u pas later in het dansjaar inschrijft verwijzen wij u door naar de balletwinkel Charpentier voor de aankoop van het juiste uniform.

Data pasdagen:

  • donderdag 5 september van 16u30 tot 18u30 te Wijnegem
  • zaterdag 7 september 2019 van 10u tot 13u te Wijnegem

Proeflessen

Graag willen we iedereen de kans geven om eerst een dansles/dansstijl uit te proberen tijdens een proefles. Zeker voor onze jongste dansers is dit de uitgelezen kans om al kennis te maken met de dansjuf en de andere kindjes en te kijken of ze het dansen leuk vinden om te blijven doen.
Voor oudere leerlingen is het de ideale kans om te kijken of een andere dansstijl ook iets voor jou is.

U kan de eerste les gratis als proefles volgen. Hiervoor schrijft u op voorhand in. Reservatie voor een proefles is verplicht! Wanneer u zich pas bij het begin van de les aanmeldt dan kunnen wij niet garanderen dat de les gevolgd kan worden wanneer deze volzet is. Vooraf inschrijven dus om teleurstellingen te vermijden, maar vooral om in orde te zijn voor de verzekering!
U betaalt nog geen lesgeld, maar volgt de eerste les gratis. Wanneer u de lessen verderzet, dan bent u ingeschreven en betaalt u het lesgeld de eerstvolgende les.
Ook tijdens de proeflessen is het niet mogelijk voor ouders om de les achteraan te volgen. We staan u na de les te woord over hoe de proefles is verlopen.

Start dansjaar 2019-2020

De danslessen starten vanaf 9 september 2019.
De eerste les kan dan als proefles gevolgd worden.

Opgelet
Informatie kan u op voorhand via mail en telefonisch bekomen. U mag steeds contact opnemen, wij helpen u graag verder!
Wil u graag nog in de loop van het dansjaar instappen, neem eerst even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.