Inschrijven voor danslessen

Inschrijven voor de danslessen doet u eerst online. Dit kan door te klikken op de inschrijvingsmodule op de homepage.
U vult het inschrijvingsformulier volledig in en selecteert de dansles waarvoor u inschrijft. Per leerling dient u een aparte inschrijving aan te maken. Gelieve er op te letten dat alle gegevens correct worden ingevuld.

Na de inschrijving krijgt u van ons een bevestigingsmail met alle praktische informatie op een rij.

Inschrijvingen via sms, telefoon, email, … zijn niet geldig.

Pasdagen dansjaar 2022-2023

Inschrijven doet u eerst online via de website. Tijdens de pasdagen kan u dan langskomen voor het passen van de uniformen. Ook staan we klaar om nieuwe gezichtjes te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

  • woensdag 14 september 2022 van 16u30 tot 18u30
  • donderdag 15 september 2022 van 16u30 tot 18u30
  • zaterdag 17 september 2022 van 9u30 tot 11u30

Tijdens de pasdagen in september hebben wij alle pasmodelletjes bij van de uniformen.
Nieuwe inschrijvingen kunnen tijdens deze dagen langskomen om te passen indien u graag wil gebruik maken van deze pas- en bestelservice. Wij noteren de correcte maten. U betaalt ook uw bestelling. De eerste dansles ligt het materiaal voor u klaar.
Leerlingen waarvan de kledij te klein is geworden of aan vervanging toe is, komen ook tijdens deze dagen passen.
Leerlingen die eerst een proefles willen volgen, maar toch graag gebruik maken van onze pas- en bestelservice komen ook tijdens de pasdagen passen zodat wij reeds jouw maten hebben voor de bestelling bij verdere inschrijving. Als je eerst een proefles wil volgen, moet je nog geen betaling doen.

Na de pasdagen beschikken wij niet meer over de pasmodellen van balletmateriaal en zijn bestellingen via de dansschool niet meer mogelijk. Voor de aankoop van de danskledij (collant, flats, maillot, haarlint) verwijzen wij u door naar balletwinkel Charpentier, Arenbergstraat 10, 2000 Antwerpen.

Indien u pas later in het dansjaar inschrijft verwijzen wij u door naar de balletwinkel Charpentier voor de aankoop van het juiste uniform.

Proeflessen

Graag willen we iedereen de kans geven om eerst een dansles/dansstijl uit te proberen tijdens een proefles. Zeker voor onze jongste dansers is dit de uitgelezen kans om al kennis te maken met de dansjuf  en te kijken of ze het dansen leuk vinden om te blijven doen.
Voor oudere leerlingen is het de ideale kans om te kijken of een andere dansstijl ook iets voor jou is.

U kan de eerste les gratis als proefles volgen. Hiervoor schrijft u op voorhand in. Reservatie voor een proefles is verplicht! Wanneer u zich pas bij het begin van de les aanmeldt dan kunnen wij niet garanderen dat de les gevolgd kan worden wanneer deze volzet is. Vooraf inschrijven dus om teleurstellingen te vermijden, maar vooral om in orde te zijn voor de verzekering.
U betaalt nog geen lesgeld, maar volgt de eerste les gratis.
Ook tijdens de proeflessen is het niet mogelijk voor ouders om de les achteraan te volgen. We staan u met alle plezier na de les te woord over hoe de proefles is verlopen.

Start dansjaar 2022-2023

De danslessen starten vanaf maandag 19 september 2022.
De eerste les kan dan als proefles gevolgd worden.

Wil je graag nog in de loop van het dansjaar instappen, neem eerst even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.