Inschrijven voor danslessen

Inschrijven voor de danslessen doet u eerst online. Dit kan door te klikken op de inschrijvingsmodule op de homepage.
U vult het inschrijvingsformulier volledig in en selecteert de dansles waarvoor u inschrijft.

Na de inschrijving krijgt u van ons een infomail met alle praktische informatie op een rij.

Pasdagen dansjaar 2022-2023

Inschrijven doet u eerst online via de website. Tijdens de pasdagen kan u dan langskomen voor het passen van de uniformen. Ook staan we klaar om alle nieuwe dansers te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

  • woensdag 14 september 2022 van 16u30 tot 18u30
  • zaterdag 17 september 2022 van 9u30 tot 11u30

Tijdens de pasdagen hebben wij alle pasmodelletjes bij van de uniformen.
Nieuwe inschrijvingen kunnen tijdens deze dagen langskomen om te passen indien u graag wil gebruik maken van deze pas- en bestelservice. Wij noteren de correcte maten. U betaalt ook uw bestelling. De eerste dansles ligt het materiaal voor u klaar.
Leerlingen waarvan de kledij te klein is geworden of aan vervanging toe is, komen ook tijdens deze dagen passen.
Leerlingen die eerst een proefles willen volgen, maar toch graag gebruik maken van onze pas- en bestelservice komen ook tijdens de pasdagen passen zodat wij reeds jouw maten hebben voor de bestelling bij verdere inschrijving. Als je eerst een proefles wil volgen, hoef je nog geen betaling te doen.

Na de pasdagen beschikken wij niet meer over de pasmodellen van balletmateriaal en zijn bestellingen via de dansschool niet meer mogelijk. Voor de aankoop van de dansflats verwijzen wij u door naar balletwinkel Charpentier, Arenbergstraat 10, 2000 Antwerpen.

Proeflessen

Graag willen we iedereen de kans geven om eerst een dansles/dansstijl uit te proberen tijdens een proefles. Zeker voor onze jongste dansers is dit de uitgelezen kans om al kennis te maken met de dansjuf  en te kijken of ze het dansen leuk vinden om te blijven doen.
Voor oudere leerlingen is het de ideale kans om te kijken of een andere dansstijl ook iets voor jou is.

U kan de eerste les gratis als proefles volgen. Hiervoor schrijft u op voorhand in. Reservatie voor een proefles is verplicht! Wanneer u zich pas bij het begin van de les aanmeldt dan kunnen wij niet garanderen dat de les gevolgd kan worden. Vooraf inschrijven dus om teleurstellingen te vermijden.
U betaalt nog geen lesgeld, maar volgt de eerste les gratis.

Start dansjaar 2022-2023

De danslessen starten vanaf maandag 19 september 2022.
De eerste les kan dan als proefles gevolgd worden.