WIJNEGEM

JAZZ

Leeftijd: vanaf 3de lj
Lesgever: juf Kimberly/juf Joyce/ juf Caroline

Tijdens de jazzles krijg je een goede basis in danstechniek. We maken de  combinatie van technische en dansante oefeningen en gebruiken verschillende hippe muzieksoorten gebruiken voor toffe choreografieën! Geen ballet dus, maar ook geen hiphop. Volg jazz wanneer je een mooie combinatie wil tussen techniek en choreo. Ideaal voor dansers die een basis willen in danstechniek, maar ook houden van dansen dansen dansen!

Er zijn 3 dansgroepen:

jazz groep 1: voor de jazzdansers van het 2de (met ervaring)  -3de-4de-5de (beginners) leerjaar. Deze les gaat door op woensdag van 18u00 tot 19u00. Ben je van het 5de leerjaar en heb je nog geen danservaring, dan start je bij jazz groep 1. Ben je van het 2de leerjaar en heb je nog nooit gedanst, volg dan best eerst een jaartje fun dans om de basis onder de knie te krijgen.

jazz groep 2: voor de jazzdansers vanaf het 5de-6de leerjaar en 1ste-2de middelbaar. Deze les gaat door op vrijdag van 16u45 tot 17u45. Dansers van het 5de leerjaar mét enkele jaren danservaring kunnen dansen bij jazz groep 2.

jazz groep 3: voor de jazzdansers vanaf het 3de middelbaar (leeftijd is indicatief, kan individueel bekeken worden). Deze les gaat door op vrijdag van 17u45 tot 18u45.

Wil je graag uitdaging en je dansniveau verder ontwikkelen? Dan kan je een auditieles volgen bij het motivatieteam. Deze les is voor gevorderde dansers. Deze les gaat door op vrijdag van 18u45 tot 19u45.