WIJNEGEM

KLASSIEK

Leeftijd: vanaf 1ste leerjaar
Lesgever: juf Yana

Tijdens deze les oefen je op de basishouding van klassiek ballet. We oefenen zowel aan de barre als au milieu aangevuld met verplaatsingen. Een juiste en verfijnde lichaamshouding is belangrijk voor de correcte uitvoering van de oefeningen. Stap voor stap oefen je je lichaam en leer je de techniek. Daarnaast werken we ook een choreo waarbij het dansplezier, uitleving én inleving in dans centraal staan.

Er zijn 2 groepen:

klassiek kiddo’s. Bij deze groep kan je dansen als je in het 1ste of 2de leerjaar zit. Ben je van de 3de kleuterklas en heb je vorig jaar een jaartje kleuterdans gedaan, dan kan je ook bij deze groep aansluiten wanneer je graag ballet wil leren. De les klassiek kiddo’s gaat door op zaterdag van 11.00 tot 12.00.

klassiek kids. In deze groep dansen de ballerina’s van het 3de-4de-5de leerjaar. Wil je graag nog starten met ballet, maar heb je dit nog nooit gedaan? Neem dan even contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. De les klassiek kids gaat door op donderdag van 16.30 tot 17.30.