WIJNEGEM

Kleuters

Leeftijd: vanaf 1ste kleuterklas
Lesgever: juf Yana

Ook een kleuter in huis die niet kan stilzitten en houdt van muziek en dansen? Dan is de les minidans of kleuterdans iets voor jou! We werken met verschillende muzieksoorten, toffe  liedjes worden afgewisseld met klassieke muziek voor onze balletpassen. Daarnaast werken we met leuke instrumentale muziek die ons heel wat bewegingsmogelijkheden biedt. Dansen op de muziek, pasjes achter elkaar plaatsen, maar ook nog even lekker uitleven met expressie-opdrachten! Onze kleuters doen het allemaal!

Er zijn 2 groepen:

Minidans 1ste – 2de kleuterklas. In deze groep dansen de allerjongste kleuters van de 1ste kleuterklas. Kleuters van de 2de kleuterklas die pas starten met dansen volgen eerst een jaartje dansles bij de groep ‘minidans’. Dansers van de 2de kleuterklas die reeds een jaartje dansles hebben gevolgd kunnen aansluiten bij de les kleuterdans. De les minidans gaat door op zaterdag van 9.30 tot 10.15.

Kleuterdans 2de-3de kleuterklas. De dansers van de 2de kleuterklas die reeds een jaartje dansles hebben gevolgd kunnen aansluiten bij deze groep. De dansers van de 3de kleuterklas sluiten ook aan bij de groep kleuterdans. Deze les gaat door op zaterdag van 10.15 tot 11.00.

Ben je van de 3de kleuterklas, is dansen helemaal jouw ding en mag het lestempo en dansniveau al wat hoger liggen? Spreek gerust de dansjuf even aan. Dan kunnen we samen bekijken of het mogelijk is om al in te stappen bij de groep ‘klassiek kiddo’s op zaterdag van 11.00 tot 12.00 of bij ‘jazz kiddo’s’ op woensdag van 16.00 tot 17.00.