Lesgever: Lieselotte

Ben 16 jaar of ouder en dans je al heel wat jaren? Ben je op zoek naar een dansles mét variatie en vooral boordevol choreo? Dan zijn de les dance mix +16 helemaal wat je zoekt.

We organiseren telkens een lesmoment dat 2 uur duurt. Deze gaat door op zaterdag van 12u30 tot 14u30. We zorgen voor afwisseling in dansstijl zodat je steeds wordt uitgedaagd en nieuwe stijlen kan ontdekken. Dit dansjaar staan er 15 lesmomenten in de agenda, we laten tijdig de data weten. De eerste les gaat door op zaterdag 18 september.

Er kunnen verschillende dansstijlen aan bod komen: hiphop, ragga, urban, street, dance hall, … We kiezen telkens voor een dansstijl waarbij we uptempo choreo kunnen aanleren.

Je kan aanmelden om de workshop eenmalig te volgen vooraleer in te schrijven voor het volledige dansjaar. Zo kan je eerst even kennismaken. De betaling van de eerste les wordt nadien verrekend met het overige bedrag.

Ben je meer op zoek naar een dansles jazz/modern? Dan is het motivatieteam helemaal jouw ding! Deze les gaat door op vrijdagavond, danservaring is vereist en kennismaken gebeurt met een auditieles.