De kids mogen deze zomer week op kamp en deelnemen aan jeugdactiviteiten! Bij Danskreatie vzw zijn we met het hele team hier enorm blij mee!

Echter nemen we de gezondheid van al onze kampdeelnemers, lesgevers en ouders natuurlijk enorm serieus en we willen dan ook niets aan het toeval overlaten!

Op kamp deze zomer 2.0

Deze zomer zetten we extra hard in op kleinschaligheid. Dat betekent zeker geen grote groepen zodat er voldoende ruimte en plaats is voor elk kind.

Elke dag van de zomervakantie kan je inschrijven voor een kamp, we zorgen hiermee voor extra aanbod zodat spreiding van de deelnemers mogelijk is en de kleinschaligheid kan gewaarborgd worden.

Voor alle kampen zijn deze zomer daginschrijvingen mogelijk. Zo willen voor de ouders extra flexibiliteit creeëren.

Voor de kleuters hebben we deze speciale kleuterkampen. Zo kunnen we extra goed inspelen op de specifieke noden en zorgen van onze allerkleinsten. We zorgen voor een toegankelijke, aangename, veilige en leuke sfeer met de nodige structuur.

Danskampen sluiten wij traditioneel steeds af met een toonmoment, een heerlijk moment voor ouders om hun spruiten bezig te zien. Op dit moment zijn toonmomenten even geen goed idee, maar we vinden het wél belangrijk dat ouders een beeld krijgen van het kamp. Daarom gaan we aan de slag met filmpjes en het maken van videoclips van dansjes, zo kunnen jullie toch zien wat de dansers allemaal hebben geleerd op een kamp.

We zetten extra in op buiten activiteiten. We hebben een heel mooi en ruim grasveld, tafels en stoelen buiten en knutselen maar. De grote boom geeft de nodige schaduw zodat we ook buiten kunnen zingen, toneel spelen, acteren, … Ook eten, koek en drank, … kan allemaal buiten gebeuren. Indien nodig voorzien we extra parasols voor schaduwplekken bij goed weer of een tent bij regenweer.

We plannen extra hygiënemaatregelen in in de dagstructuur. Zo gaan we extra handen wassen en oppervlakten ontsmetten. We voorzien stiften en scharen per kind zodat materiaal individueel kan gebruikt worden.

We geven extra aandacht aan een vlot verloop van het breng- en afhaalmoment.

Tijdens de zomerkampen werken we met vaste lesgevers. Zo zullen er maximum ongeveer 5 verschillende lesgevers/assistenten lesgeven deze zomer. Ook voor de kinderen is het even extra fijn om steeds dezelfde vertrouwde gezichten terug te zien.

Heb je nog vagen? Neem dan zeker contact met ons op info@danskreatie.Be

We werken deze pagina steeds bij indien nodig bij nieuwe maatregelen.