Herfst 2019 Move it!Β 

Wat

I like to move it move it! Tijdens de herfstvakantie zetten we leuke dansdagen op het programma. Elke dag werken we rond een nieuw dagthema. We kunnen al verklappen dat een beetje griezelen (maar niets eng hoor πŸ˜‰ )en fantasie het uitgangspunt zijn voor de activiteiten. We leren een dans, knutselen en werken rond dansexpressie. Een heel creatieve en dansante kampdag/week dus voor kids die houden van bewegen op muziek en ook graag knutselen.

Je kan inschrijven voor de 4 dagen, of je kan kiezen om per dag in te schrijven.

Praktisch
Wanneer: van maandag 28 oktober 2019 tem donderdag 31 oktober 2019
Leeftijd: van 3 jaar tot 10 jaar, verdeeld in leeftijdsgroepen
Waar: ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem
Uren: 8u30 start voorbewaking, 9u start activiteiten, 16u einde activiteiten, 16u30 einde nabewaking

Inschrijven kan ook per dag. Je voert eerst je inschrijving in via het online inschrijvingsyteem. Daarna stuur je een mailtje naar info@danskreatie.be met de gewenste dagen. Wij sturen dan een mailtje terug met de bevestiging en het aangepaste tarief. Bij inschrijvingen per dag komt het dagtarief op 25 euro.

Prijs

 inwoners van Wijnegemniet-inwoners van Wijnegem
prijs 4 dagen8095

Online inschrijven
Klik hier om je in te schrijven !
Je schrijft online in via de website, op de homepage klikken op de knop ‘ik schrijf me in’ bij kampen. Eerst vul je de algemene gegevens in. Daarna kies je het kamp, laat ons ook meteen weten welk drankje je wenst bij je lunch. Na verzending van je inschrijving krijg je meteen een bevestigingsmail van je inschrijving en een mail met de betalingsinformatie.

Infobrief
In de infobrief vind je allerlei extra informatie over de dagindeling, meebrengen, locatie, …

Infobrief Danskreatie kampen WIJNEGEM