Kerst Week 1: Tatertheater

Wat

Hou je van acteren, drama, verhalen? Dan is Tatertheater echt jouw ding! We werken rond drama-oefeningen waarbij expressie en inleving centraal staan. Verhalen en personages zijn het uitgangspunt voor onze knotsgekke activiteiten. We werken met workshops en wisselen af met creatieve activiteiten. Veel beweging, muziek, expressie, uitleven, … Schrijf je dus zeker in als je houdt van tateren en theater!

Praktisch
Wanneer: 26-27 december 2019
Leeftijd: van 3 jaar tot 10 jaar
Waar: ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem
Uren: 8u30 start voorbewaking, 9u start activiteiten, 16u einde activiteiten, 16u30 einde nabewaking

Inschrijven kan ook per dag. Je voert eerst je inschrijving in via het online inschrijvingsyteem. Daarna stuur je een mailtje naar info@danskreatie.be met de gewenste dagen. Wij sturen dan een mailtje terug met de bevestiging en het aangepaste tarief. Bij inschrijvingen per dag komt het dagtarief op 25 euro.

Prijs

 inwoners van Wijnegemniet-inwoners van Wijnegem
prijs 2 dagen40 euro46 euro

Online inschrijven
Klik hier om je in te schrijven !
Je schrijft online in via de website, op de homepage klikken op de knop β€˜ik schrijf me in’ bij kampen. Eerst vul je de algemene gegevens in. Daarna kies je het kamp, laat ons ook meteen weten welke drankje je wenst bij je lunch. Na verzending van je inschrijving krijg je meteen een bevestigingsmail van je inschrijving en een mail met de betalingsinformatie.

Infobrief
In de infobrief vind je allerlei extra informatie over de dagindeling, meebrengen, locatie, …

Infobrief Danskreatie kampen WIJNEGEM