Klik op ‘inschrijven’ wanneer je graag wil inschrijven voor 1 of meerdere danslessen. Na het invullen van de algemene gegevens kan je de gekozen danslessen aanvinken. De betaling verloopt online. Na betaling van het lesgeld ben je ingeschreven voor het dansjaar 2022-2023.

Klik op ‘proefles’ wanneer je de eerste les als proefles wil volgen. Je schrijft op deze manier nog niet definitief in, je meldt je enkel aan voor een proefles. De proefles is gratis en je moet nog geen lesgeld betalen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze aanmelding. Nieuwe leden kunnen eerst een proefles volgen om de dansschool te leren kennen. Ook wanneer je nog twijfelt over welke dansstijl je wil kiezen kan je ook eerst een proefles volgen. Je kan van meerdere danslessen een proefles volgen.

Ter info: je kan alvast inschrijven voor een les via het systeem ‘inschrijven’ en je online aanmelden voor een andere les die je eerst als proefles wil volgen. Bijvoorbeeld: je wil al zeker modern gaan volgen en je twijfelt om ook hiphop te gaan doen. Schrijf je dan in bij ‘inschrijven’ voor de les modern en bij ‘proefles’ voor de les hiphop.