Wat leuk dat je hebt gekozen om (proef)les te volgen bij Danskreatie vzw!

Wil je graag dansen voor de fun, maar ook graag veel nieuwe danspassen bijleren, je gaat het binnenkort allemaal ontdekken tijdens de eerste (proef)les.

We gaan jou helpen om jouw danskriebel nog meer aan te wakkeren en mee aan jouw dansdroom te bouwen.

Iedere danser is van harte welkom, met of zonder ervaring, jong of al wat ouder, samen zijn we 1 grote dansfamilie die genieten van dezelfde passie: dansen!

Waarschijnlijk heb je nog heel wat praktische vragen. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste (proef)les sturen we  je een uitgebreide infomail bij aanmelding. Hier vind je het antwoord op al jouw vragen, maar je mag ons ook gerust nog altijd contacteren. Deze praktische info vind je ook op de website bij  lessenrooster, lessen, inschrijvingen, …

Voor de lessen van start gaan hebben we eerst nog onze pasdagen ingepland staan op 14 en 17 september. Met deze passervice willen wij jou een extra service bieden zodat je bij ons op de dansschool je uniform kan komen passen en daarna helemaal niets meer hoeft te doen om jouw dansuniform aan te kopen. Super praktisch toch zo?

In de infobrieven kom je er alles over te weten. Zeker even de moeite waard om het even te gaan nalezen, want deze passervice bieden we ook aan als je de eerste les als proefles volgt.

We wensen jullie alvast een heerlijk inspirerende eerste dansles toe. Ons hele dansteam zal je met open armen ontvangen en samen maken we er een ‘danstastisch’ jaar van!

Kimberly Renard