Kan je niet goed kiezen tussen dansen en knutselen? Mag er een extra vleugje expressie aan de workshop worden toegevoegd? Kies dan voor een workshop ‘expressie en fun’.

Er zijn verschillende thema’s mogelijk:

  • Beestenboel 2.5-8 jaar

Op avontuur door de jungle! Eerst vertrekken met onze luchtballon om daarna te landen tussen de gekke apen. Wie komen we nog allemaal tegen op dit avontuur?! Om ons helemaal te kunnen inleven voorzien we dierenmaskers en verkleedpakken. Om de gekke pret compleet te maken knutselen we ons eigen jungledier om mee naar huis te nemen op het einde van deze spannende reis.

  • Fairytale magic 2.5-8 jaar

In fairytale land is de tovenaar plots spoorloos verdwenen. Alle sprookjesfiguren zijn in paniek want wat moeten ze nu doen zonder tovenaar? De sprookjesfiguren gaan op tocht om de tovenaar terug te vinden. Zou het hen lukken? Als ze de opdracht goed doen, dan krijgen ze een stukje van de toverspreuk waarmee ze de tovenaar terug kunnen toveren. We dansen de drakendans, oefenen toverspreuken en verkleden ons als échte sprookjesfiguren zoals ridders en prinsessen! Na de bevrijding van de tovenaar hebben we nog even tijd voor het knutselen van onze eigen ridder – of prinsessenkroon.

  • Halloween 2.5-8 jaar

Happy Halloween! Samen gaan we bewegen en dansen zoals heksen en tovenaars. Geen schrik, we doen niets eng! Wie van jullie is een schattig monstertje? Of wie kan het beste spook nadoen? Veel Halloweenpret verzekerd! En natuurlijk ook een toffe Halloweenknutsel maken op het einde van de workshop!

  • Fabric Fantasic 2.5-8 jaar

Een workshop boordevol fantasie! Ideaal voor kids die dol zijn op unicorns en regenbogen. Fantasievolle activiteiten rond dans en dansexpressie komen aan bod. Ook elfjes en feeën mogen op ons fantasiefeest niet ontbreken. Verkleden met prachtige unicornkostuums om de inleving compleet te maken. Als afsluiter maken we een eigen unicornknutsel om mee naar huis te nemen op het einde van de workshop.